Филтриране по кл. дума:
Филтриране по категория:
Сортиране на ревюта
Авторска оценкаПотребителска оценка (15)
Чувате всеки шепот с капките BIOSTENIX SENSI OIL!

Biostenix Sensi Oil представлява комбинация от етерични масла, които подобряват слуха и помагат за възстановяването на увредените слухови клетки. Прочетете подробно ревю за продукта. Вижте мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (22)
Със SAW PALMETTO простатитът ще си отиде от вас завинаги

Saw palmetto e хранителна добавка за мъже, която подпомага функционирането на простатната жлеза. Съдържа множество полезни вещества и е препоръчително да се употребява дори и профилактично при мъже над 50 годишна възраст. Научете повече за Сао Палмето. Прочетете подробно ревю, както и мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (20)
Край на гъбичките! TINEDOL ще ги убие един път завинаги!

Tinedol е противогъбично средство, което съдържа най-добрите доказани съставки, които унищожават гъбичките и предотвратяват тяхната повторна поява. Научете повече за Tinedol. Прочетете мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (19)
Вените ви са под ваш личен контрол с помощта на NANOVEIN!

Nanovein комбинира само натурални съставки с мощно действие, които доставят мигновенно облекчение за вашите крака и нормализират венозната мрежа. Научете повече за продукта. Прочетете подробно ревю, както и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (20)
SUGANORM – за да преборите диабета

SUGANORM е продукт от ново поколение с изцяло натурални съставки, който помага при диабетни и преддиабетни състояния. Прочетете подробна информация. Вижте мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (15)
VARYFORTE – за гладки крака, без разширени вени!

VARYFORTE е продукт с изцяло естествена формула, който лекува разширените вени. Благодарение на ВАРИФОРТЕ бързо ще забравите за тежестта и болката в краката. Научете повече за продукта – подробно ревю, мнения и оценки на потребители, цена.

Авторска оценкаПотребителска оценка (14)
PSORIDEX – за чиста, здрава и гладка кожа БЕЗ псориазис

Прочетете повече информация за PSORIDEX. Какво съдържа, как действа, как се използва и колко често трябва да се прилага? Вижте нашата експертна оценка, както мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (16)
FUNGALOR – за красиви, гладки стъпала и здрави нокти

FUNGALOR е естествено лекарствено средство срещу гъбички по краката и ноктите. Съдържа над 10 доказани съставки. Прочетете повече информация за продукта – как действа, как се използва и вижте мнения и коментари на потребители.