Авторска оценкаПотребителска оценка (18)
Вашите стави ще бъдат като нови с Ostelife!

Върнете здравината, гъвкавостта и подвижността на вашите стави, с помощта на гелът OSTELIFE. Научете повече за неговото действие и приложение.

Авторска оценкаПотребителска оценка (16)
Няма непобедима болка в костите и ставите! Има Flekosteel!

FLEKOSTEEL e ефикасен балсам, с помощта на който ще се отървете завинаги от непоносимата болка в костите и ставите. Научете как действа и какви са мненията на потребители, които вече са го използвали.

Авторска оценкаПотребителска оценка (19)
Циститът е победим без антибиотици! Оръжието е Cyto Forte

CYTO FORTE е лекарствен продукт, съставен от растителни компоненти, който е отличен заместител на антибиотиците при борбата с цистита. Научете повече за начинът му на действие и се запознайте с мненията на потребителите, за този продукт.

Авторска оценкаПотребителска оценка (20)
PROSTAMIN решава мъжките проблеми!

PROSTAMIN е ефективно хипоалергенно средство, което се използва при болки в простатата. Създаден изцяло от натурални продукти, той ще премахне бактериалните инфекции и ще излекува простатита напълно.

Авторска оценкаПотребителска оценка (20)
Защо да търпите простатит? С Men’s Defence този проблем изчезва!

Men’s defence е натурален продукт, който се използва за борба с хроничен простатит. Съставен изцяло от натурални съставки, той има благоприятно действие при възпаление на простатата. Научете повече за действието на продукта.

Авторска оценкаПотребителска оценка (18)
FLEXOMED за здрави и гъвкави стави

Преборете се с постоянната болка в ставите. Има решение на този проблем и то се казва FLEXOMED. Научете как действа и какви са отзивите на потребителите за този продукт.

Авторска оценкаПотребителска оценка (17)
MOTION FREE връща радостта от движението

MOTION FREE е ефективно средство срещу болки в костите и ставите. Този балсам служи за лечението на травматични наранявания и се препоръчва при болести на ставите и гръбнака, пряко свързани с напредването на възрастта.

Авторска оценкаПотребителска оценка (16)
Изпъкналото кокалче на стъпалото ще изчезне с фиксатора VALGUS PRO

VALGUS PRO е фиксатор за изпъкнало кокалче на стъпало, който ще се погрижи да “поправи” кокалчето, за да се радвате отново на здрави и добре изглеждащи стъпала.

Филтриране по кл. дума:
Филтриране по категория:
Сортиране на ревюта