Филтриране по кл. дума:
Филтриране по категория:
Сортиране на ревюта
Авторска оценкаПотребителска оценка (20)
SUGANORM – за да преборите диабета

SUGANORM е продукт от ново поколение с изцяло натурални съставки, който помага при диабетни и преддиабетни състояния. Прочетете подробна информация. Вижте мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (15)
VARYFORTE – за гладки крака, без разширени вени!

VARYFORTE е продукт с изцяло естествена формула, който лекува разширените вени. Благодарение на ВАРИФОРТЕ бързо ще забравите за тежестта и болката в краката. Научете повече за продукта – подробно ревю, мнения и оценки на потребители, цена.

Авторска оценкаПотребителска оценка (14)
PSORIDEX – за чиста, здрава и гладка кожа БЕЗ псориазис

Прочетете повече информация за PSORIDEX. Какво съдържа, как действа, как се използва и колко често трябва да се прилага? Вижте нашата експертна оценка, както мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (16)
FUNGALOR – за красиви, гладки стъпала и здрави нокти

FUNGALOR е естествено лекарствено средство срещу гъбички по краката и ноктите. Съдържа над 10 доказани съставки. Прочетете повече информация за продукта – как действа, как се използва и вижте мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (18)
С NIKOTINOFF отказвате цигарите веднъж завинаги!

Nikotinoff е средство за отказване на цигарите. С помощта на Никотин офф не само че ще спрете цигарите, но и никога повече няма да искате да ги започвате отново. Прочетете повече за продукта. Вижте цена и мнения на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (16)
PROSTECT – преборете простатита

PROSTECT е едно от най-новите натурални лекарствени средства в борбата с хроничния простатит. Благодарение на ПРОСТЕКТ, симптомите на възпалената простата ще бъдат положително повлияни, а продължителната употреба ще доведе до трайно облекчение. Вижте мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (17)
FRESH FINGERS – убива гъбичките по стъпалата и ноктите

FRESH FINGERS е най-новото средство за борба с гъбичките по стълата и ноктите. Внимателно подбраните съставки гарантират 100 % безопасност и бързодействие. Информирайте се за състава, начина на действие и цената.

Авторска оценкаПотребителска оценка (20)
HEART TONIC – решава проблемите с кръвното налягане

Heart Tonic е нов пробив на съвременната медицина, който успешно помага за лечението на хипертония. Продуктът е изцяло натурален, без странични ефекти и без нужда от лекарско предписание. Прочетете повече за него. Какво съдържа и как действа? Вижте мнения на потребители.