Филтриране по кл. дума:
Филтриране по категория:
Сортиране на ревюта
Авторска оценкаПотребителска оценка (17)
KETO GURU – голямата тайна за отслабване на звездите е разкрита!

Keto guru е най-добрият помощник на тези, които спазват кето диета или смятат да се подложат на такава. Съставките, които съдържа продукта, гарантират пълна безопасност по време на тази диета и феноменални резултати.

Авторска оценкаПотребителска оценка (17)
SKINNY STIX – Как мечката може да стане клечка

Научете повече за Skinny Stix. Действат ли тези нови прахчета за отслабване, които се появиха на пазара и какво съдържат. Прочетете подробно ревю и вижте мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (20)
Плосък корем без упражнения? Да! С помощта на EMS-Trainer!

Научете повече за EMS Trainer и защо той е най-предпочитаният уред за оформяне на коремните мускули от елитни атлети по целия свят. Електромускулните импулси проникват дълбоко в кожата, като стимулират мускулите и едновременно с това горят мазнините.

Авторска оценкаПотребителска оценка (21)
Кафе BLACK LATTE – пиете ежедневното си кафе и отслабвате – без усилия!

Black Latte представлява разтворима напитка с вкус на черно лате, което ще ви помогне бързо да влезнете във форма и да изгорите излишните мазнини. Прочете подробно меню и вижте цена, мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (23)
DIETONUS – отслабвайте без досадни диети

DIETONUS е хранителна добавка за редуциране на теглото под формата на капсули. Формулата е 100 % натурална с доказани съставки, които бързо горят мазнините. Прочетете повече за състава на продукта. Как действа, какво точно съдържа и как трябва да се приема. Вижте мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (19)
С CHOCO LITE отслабвате бързо!

Прочетете повече информация за CHOCO LITE. Вижте състав, цена и мнения на потребители. Отслабването вече е не само лесно, но и вкусно!

Авторска оценкаПотребителска оценка (20)
ECOSLIM – скоростно отслабване

Научете повече за Еко Слим. Какво съдържа и как действа? Какви резултати можете да очаквате? Вижте мнения, коментари и оценки и потребители, както и цената на продукта.

Авторска оценкаПотребителска оценка (18)
FITOSPRAY – революционен спрей за отслабване

Прочетете повече информация за FITOSPRAY. Наистина ли действа? Вижте мнения и коментари на потребители. Информирайте се за състава и цената на продукта.