Филтриране по кл. дума:
Филтриране по категория:
Сортиране на ревюта
Авторска оценкаПотребителска оценка (21)
Кафе BLACK LATTE – пиете ежедневното си кафе и отслабвате – без усилия!

Black Latte представлява разтворима напитка с вкус на черно лате, което ще ви помогне бързо да влезнете във форма и да изгорите излишните мазнини. Прочете подробно меню и вижте цена, мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (21)
DIETONUS – отслабвайте без досадни диети

DIETONUS е хранителна добавка за редуциране на теглото под формата на капсули. Формулата е 100 % натурална с доказани съставки, които бързо горят мазнините. Прочетете повече за състава на продукта. Как действа, какво точно съдържа и как трябва да се приема. Вижте мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (19)
С CHOCO LITE отслабвате бързо!

Прочетете повече информация за CHOCO LITE. Вижте състав, цена и мнения на потребители. Отслабването вече е не само лесно, но и вкусно!

Авторска оценкаПотребителска оценка (20)
ECOSLIM – скоростно отслабване

Научете повече за Еко Слим. Какво съдържа и как действа? Какви резултати можете да очаквате? Вижте мнения, коментари и оценки и потребители, както и цената на продукта.

Авторска оценкаПотребителска оценка (18)
FITOSPRAY – революционен спрей за отслабване

Прочетете повече информация за FITOSPRAY. Наистина ли действа? Вижте мнения и коментари на потребители. Информирайте се за състава и цената на продукта.

Авторска оценкаПотребителска оценка (19)
CHOCOLATE SLIM – отслабването може да е вкусно

Научете повече за Chocolate Slim. Какво съдържа и как действа? Вижте мнения и коментари на потребители. Отслабването трябва да е лесно, но и вкусно!

Авторска оценкаПотребителска оценка (16)
CARALEAN за елегантна фигура

Научете повече за Caralean и защо този продукт е най-прекият път за постигането на елегантна фигура. Прочетете мнения, коментари, информирайте се за съставките, начина им на действие и цената на продукта.

Авторска оценкаПотребителска оценка (18)
IDEALICA – за идеална фигура

Научете защо Idealica капки ще съкратят пътя към постигането на идеалната фигура. Прочетете мнения, коментари, информирайте се за съставките, начина им на действие и цената на продукта.