Филтриране по кл. дума:
Филтриране по категория:
Сортиране на ревюта
Авторска оценкаПотребителска оценка (22)
XTRAZEX – за да бъдете неуморими в леглото

XtraZex увеличава мъжката полова мощ и се справя с проблеми, свързани с либидото. Научете какво точно съдържа и как може да ви помогне. Прочетете подробно ревю и вижте мнения, коментари и оценки на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (18)
Перуанската мака – Тайното „оръжие“ на инките за твърд полов член

Перуанската мака е известна от векове, като един от най-мощните стимуланти на либидото при мъжете. Научете повече за тази древна съставка и какво съдържа. Прочетете подробно ревю, както и мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (23)
С KAMASUTRA винаги ще бъдете машина в леглото, мъжът-мечта!

Kamasutra е средство за повишаване на потентността при мъжете с изцяло натурален състав. Мощната комбинация от билковите екстракти ще ви превърнат в истинска секс машина. Опитайте всички пози от Кама Сутра и изумете вашата половинка в леглото.

Авторска оценкаПотребителска оценка (21)
FORTE LOVE събужда секс богинята у нея – само за минути!

FORTE LOVE е афродизиак за жени под формата на капки, базиран на изцяло естествени съставки. Мощното действие на продукта превръща всяка жена в истинска тигрица в рамките на 5 до 15 минути. Прочетете повече за продукта и вижте мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (19)
EROFERTIL – за да бъдете винаги върха в леглото!

Erofertil представлява мощен комплекс от билки, които помагат за възстановяване на мъжката потентност и решаване на проблеми, свързани с еректилна дисфункция. Научете точно какво съдържа Ерофертил и за кого е подходящ. Прочетете подробно ревю и вижте мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (18)
Афродизиак за нея – това е JOKER!

Joker е афродизиак, специално разработен за жени. Продуктът съдържа само естествени съставки, които са доказани с благоприятното си влияние върху женското либидо. Вижте какво точно съдържа Жокер. Прочетете подробно ревю, както и мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (19)
AQUA DISIAC – за да спечелите своята желана половинка!

Aqua Disiac представлява унисекс парфюм с феромони, който засилва вашето сексуално желание и привличането от противоположния пол. Благодарение на Аква Дизиак ще разпалите страстта във връзката, а също така ще привличате погледите, където и да отидете. Прочетете подробно ревю. Вижте мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (23)
C помощта на EL MACHO ще бъдете на върха на своята потентност!

El-macho представляват капки за потентност, базирани на изцяло натурални съставки. С помощта на Ел мачо ще преоткриете своята мъжка сила в леглото. Вижте подробно ревю и мнения и коментари на потребители.