Авторска оценкаПотребителска оценка (22)
MARAL GEL ще накара жените да полудяват по теб!

Maral Gel е съставен от уникална комбинация естествени съставки, благодарение на които е възможно постигането на бързи резултати и достигане на максимален размер, какъвто всеки мъж заслужава и трябва да има. Прочетете подробното ревю и мненията на потребителите за този продукт.

Авторска оценкаПотребителска оценка (18)
POTENCIALEX за незабравим секс, какъвто всяка жена ще желае да повтори!

Научете повече за ПОТЕНЦИАЛЕКС! Какво съдържа и може ли да Ви помогне отново да се наслаждавате на моментите с Вашата половинка в леглото. Вижте нашата експертна оценка и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (22)
XTRAZEX – за да бъдете неуморими в леглото

XtraZex увеличава мъжката полова мощ и се справя с проблеми, свързани с либидото. Научете какво точно съдържа и как може да ви помогне. Прочетете подробно ревю и вижте мнения, коментари и оценки на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (18)
Перуанската мака – Тайното „оръжие“ на инките за твърд полов член

Перуанската мака е известна от векове, като един от най-мощните стимуланти на либидото при мъжете. Научете повече за тази древна съставка и какво съдържа. Прочетете подробно ревю, както и мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (18)
С помощта на LONG UP ще получите истински звяр в панталоните си!

LONG UP е натурален сироп, който се използва при потентност и еректилна дисфункция. С негова помощ можете да достигнете до върхови усещания и екстаз, които ще изпитате веднага след започване приема на продукта. Научете повече.

Авторска оценкаПотребителска оценка (22)
Имате малък пенис? Това може да се поправи с MEMBER XXL! Не е шега!

С MEMBER XXL ще решите проблема с големината на половия си член, веднъж завинаги. Научете повече за това как можете да уголемите своят пенис.

Авторска оценкаПотребителска оценка (21)
Всеки от вас може да има качествен секс с MAX POTENT!

MAX POTENT e натурален продукт, който ефективно се използва при отслабена сексуална активност и ерекция. Подобрете секса за отрицателно време. Научете как още сега.

Авторска оценкаПотребителска оценка (23)
С KAMASUTRA винаги ще бъдете машина в леглото, мъжът-мечта!

Kamasutra е средство за повишаване на потентността при мъжете с изцяло натурален състав. Мощната комбинация от билковите екстракти ще ви превърнат в истинска секс машина. Опитайте всички пози от Кама Сутра и изумете вашата половинка в леглото.

Филтриране по кл. дума:
Филтриране по категория:
Сортиране на ревюта