Филтриране по кл. дума:
Филтриране по категория:
Сортиране на ревюта
Авторска оценкаПотребителска оценка (18)
Искрящо бели зъби? ДА! С помощта на DENTAL WHITE STRIPS!

Научете повече за лентите за избелване на зъбите – Dental White Strips. Вижте какво точно съдържат, начин на употреба и приложение. Прочетете подробно меню, както и мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (22)
BIG BUST – увеличаване на бюста без силикон – ДА, възможно е!

Big Bust е крем за увеличаване на бюста с нежна текстура, обогатен с най-добрите доказани масла за стягане и увеличаване на гърдите. Големите гърди имат значение! Прочетете повече информация и вижте мнения и коментари.

Авторска оценкаПотребителска оценка (16)
BOOBS XL – впечатлявайте с голям бюст

BOOBS XL е крем за увеличаване обема на гърдите, като и за повдигане и стягане. Формулата е изцяло натурална само с естествени масла и екстракти. Използвайки крема ще увеличите размера на гърдите си с поне 1-2 размера, като ако имате стрии, те ще бъдат заличени или ще намалеят. Прочетете повече за продукта – какво съдържа, как действа, как се използва. Вижте мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (19)
MULBERRY’S SECRET – тайната на кожата без пигментни петна и нежелани лунички

MULBERRY’S SECRET е продукт на натурална основа, който се използва за премахване на пигментни петна, лунички, белези, както и за избелване на кожата. Вижте мнения и оценки от потребители и се информирайте за цената на крема.

Авторска оценкаПотребителска оценка (15)
DENTA SEAL – паста за зъби, която замества зъболекаря ви

DENTA SEAL е универсална паста за избелване, заздравяване на венците, премахване на чувствителността, малките пукнатини и кариеси по зъбите. Вижте мнения и коментари на потребилите.

Авторска оценкаПотребителска оценка (16)
COLLAMASK – премахва бръчки и десетилетия от лицето Ви

COLLAMASK е иновативна маска, която съдържа шест доказани съставки, които успешно се борят с бръчките и стареещата кожа на лицето. Вижте кои са те. Прочетете подробно ревю на продукта и вижте мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (20)
GOLDEN CAVIAR MASK – маска за подмладяване със златни нишки

Научете повече за Golden Caviar Mask! Цена, мнения, действие, резултати – вижте нашата експертна оценка, както и мнения и коментари на потребители.

Авторска оценкаПотребителска оценка (15)
OCEAN SHAKE SERUM PP3+ – серум на младостта

Научете повече за Ocean shake serum pp3+! Цена, мнения, действие, резултати – вижте нашата експертна оценка, както и оценки от потребители.