Авторска оценкаПотребителска оценка (21)
За всеки мъж, който уважава себе си – Microtouch Solo!

Вече не е нужно да ходите на бръснар, защото можете сами да оформите брадата, която искате. Това е възможно с помощта на MICROTOUCH SOLO. Научете повече…

Авторска оценкаПотребителска оценка (18)
Красиви, гладки крака, без болка и без губене на време! Посрещнете революцията в епилирането – Flawless Legs тример!

FLAWLESS LEGS е иновативен уред за епилиране. Той е лесен за употреба и с него кожата ви ще стане гладка бързо и лесно. Научете повече за действието на продукта и кое го прави толкова ефективен.

Авторска оценкаПотребителска оценка (20)
Сбогом, бръчки! Goji Cream ще ги прогони!

GOJI CREAM съдържа в състава си един от най-предпочитаните натурални продукти при грижа за кожата – Годжи Бери. Растение, богато на различен комплекс от витамини. Goji Cream е изготвен по специална формула, благодарение на която ще кажете “сбогом” на бръчките завинаги. Научете как действа.

Авторска оценкаПотребителска оценка (18)
MEDUTOX – върнете младостта, но за малко пари!

MEDUTOX е лекарствен продукт, който служи за обновяване на клетките и хидратиране на кожата. С негова помощ ще постигнете гладка кожа за отрицателно време. Научете повече за продукта и начина му на действие.

Авторска оценкаПотребителска оценка (15)
Младежка кожа, без значение на колко сте години? Може! Решението е Wonder Cells!

Разберете как иновативният крем за лице WONDER CELLS може да се погрижи за вашата кожа. Разгледайте мненията и оценките на потребителите.

Авторска оценкаПотребителска оценка (17)
CAVIAR MASK ще ви докаже, че възраст няма! Вашите години зависят от вас самите!

Научете повече за Caviar Mask! Вижте какви резултати можете да постигнете с тази маска. Разгледайте мненията и коментарите на потребителите.

Авторска оценкаПотребителска оценка (15)
Ослепително бели зъби се постигат с ORAL CARE PRO

ORAL CARE PRO е ефективно средство, с което ще избелите зъбите си за нула време и ще ги предпазите от бъдещи замърсявания. Научете повече за продукта и мнения на потребители, които го използват.

Авторска оценкаПотребителска оценка (18)
Епилацията с EPILAGE е приятна

ÉPILAGE е смес, приготвена с помощта на 100% натурални съставки. Благодарение на нея ще улесните епилацията си. Тя е подходяща, както за мъже, така и за жени. Научете повече за този ефективен продукт.

Филтриране по кл. дума:
Филтриране по категория:
Сортиране на ревюта