I. Отказване на поръчка

А) За всяка поръчка, която правите през сайта ReviewsBG.com, Вие попълвате форма за контакт, съдържаща ваши лични данни /име, телефон, имейл, възраст, пол/, които се използват за обработка на поръчката и изпращане на промоционални оферти в бъдеще. За повече информация, можете да прегледате страниците – Условия за ползване, както и Политика за лични данни.

Адресът и начина на доставка се уточняват по телефона. Ако сте размислили и не желаете продукта, просто уведомете оператора, който ще ви се обади за потвърждение.

Б) В случай, че потвърдите поръчката и уговорите адрес за доставка, но след това размислите, моля незабавно да уведомите оператора, с когото разговаряхте, за да се анулира поръчката преди да бъде изпратена. След като се изпрати дадената поръчка, тя не може да бъде анулирана и трябва да бъдат заплатени транспортните разходи в двете посоки в случай, че вече не се нуждаете от продукта.

II. Връщане на продукт

A) Всеки продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок от датата на получаване, ако не са нарушени неговата опаковка и той не е ползван. В този случай поемате разходите за доставка в двете посоки. След получаване на продукта, оригиналната сума /без цената за доставка/ ще ви бъдат възстановени в 30 дневен срок. За повече информация можете да се свържете с нас чрез формата за контакт.

Б) Ревюта БГ не носи отговорност от употребата на даден продукт и не гарантира за постигането на каквито и да било резултати, тъй като те могат да бъдат строго индивидуални и да варират спрямо редица фактори. При всички случаи, които не включват точка A) по-горе, се изключва приемането обратно на стоката, както и възстановяването на заплатената сума.

За всякакви въпроси, използвайте формата за контакт.