С посещението си на ReviewsBG.com, Вие се информирате и съгласявате с нашата политика за контрол и управление на личните данни.

Каква информация събираме от Вас по време на посещение/сесия с/без регистрация?

Сайтът използва “бисквитки“, които събират информация за вашия IP адрес, местоположение, използван браузър, вид на операционната система, час на посещение и др., съобразно Европейските закони, изисквания и защита на потребителските и личните данни. С посещението на нашия сайт, Вие се съгласявате с политиката за използване на “бисквитки”.

Каква информация събираме от Вас след успешна регистрация?

Ревюта БГ е портал със свободен достъп, в който всеки може да се регистрира с цел оставяне на ревю/коментиране за даден продукт. Ревюта БГ има достъп до използваното потребителско име и имейл в процеса на регистрация, но няма достъп до използваната парола.

Ревюта БГ не събира друга информация, освен потребителско име и имейл по време на регистрация.

Само даден потребител знае своята парола и може да я смени чрез страницата за смяна на парола или страницата за Вход и регистрация.

Ревюта БГ има правото да премахва ревюта и/или потребители, които оставят неверни, обидни или съмнителни ревюта за даден продукт или друг потребител на сайта. Ако сте попаднали на такова ревю, моля незабавно да ни информирате през формата за контакт.

Каква информация събираме при осъществяване на поръчка?

Ревюта БГ събира следната информация с цел обработка на поръчка и изпращане на промоционални съобщения и оферти:

  1. Име
  2. Телефонен номер
  3. Информация относно пол
  4. Информация относно възраст

При изпращането на промоционални съобщения по имейл, имате възможността да се отпишете, като кликнете на линка за отписване в края на имейл съобщението.

При изпращане на промоционални съобщение чрез SMS, можете да се отпишете като изпратите съобщение с текст STOP като отговор на съобщението.

При изпращане на промоционални съобщение чрез друга форма – по Viber или Messenger, отново можете лесно да се отпишете, като следвате стъпките за отписване. Процедурата е стандартна.

Ревюта БГ предоставя данните относно име и телефон на официалните сайтове-партньори с цел обработка на Вашата поръчка. Тези данни са предоставени, спрямо изискванията според Privacy Policy (Политика за лични данни) и Terms of Service (Условия за ползване) страниците, публикувани на конкретния сайт-парньор. Ако искате да проверите подробно информацията относно политика за лични данни и/или условия за ползване за даден продукт, публикуван на Ревюта БГ и съответно, предлаган от официален сайт-партньор, не се колебайте да се свържете с нас и ще ви предоставим тази информация.

Промени в настоящата политика за контрол и управление на личните данни

Всякакви изменения ще бъдат публикувани на тази страница без уведомяване на потребилите. Периодично преглеждайте тази страница.

Последна дата на редакция: 29.07.2019 г.