С посещението си на ReviewsBG.com, Вие се информирате и съгласявате с нашата политика за контрол и управление на личните данни.

Каква информация събираме от Вас по време на посещение/сесия с/без регистрация?

Сайтът използва “бисквитки“, които събират информация за вашия IP адрес, местоположение, използван браузър, вид на операционната система, час на посещение и др., съобразно Европейските закони, изисквания и защита на потребителските и личните данни. С посещението на нашия сайт, Вие се съгласявате с политиката за използване на “бисквитки”.

Каква информация събираме от Вас след успешна регистрация?

Ревюта БГ е портал със свободен достъп, в който всеки може да се регистрира с цел оставяне на ревю/коментиране за даден продукт. Ревюта БГ има достъп до използваното потребителско име и имейл в процеса на регистрация, но няма достъп до използваната парола.

Ревюта БГ не събира друга информация, освен потребителско име и имейл.

Само даден потребител знае своята парола и може да я смени чрез страницата за смяна на парола или страницата за Вход и регистрация.

Ревюта БГ има правото да премахва ревюта и/или потребители, които оставят неверни, обидни или съмнителни ревюта за даден продукт или друг потребител на сайта. Ако сте попаднали на такова ревю, моля незабавно да ни информирате през формата за контакт.

Каква информация събират сайтовете-партньори на Ревюта БГ?

Ревюта БГ не носи отговорност за вашите действия след напускането на този сайт. В това се включва – закупуването и използването на даден продукт от трети лица/сайтове, както и постигането на определен резултат.

Ревюта БГ не носи отговорност за предоставените от Вас лични данни на сайтовете-партньори. Тези данни ги предоставяте на тях, спрямо изискванията според Privacy Policy (Политика за лични данни) и Terms of Service (Условия за ползване) страниците, публикувани на конкретния сайт-парньор.

Промени в настоящата политика за контрол и управление на личните данни

Всякакви изменения ще бъдат публикувани на тази страница без уведомяване на потребилите. Периодично преглеждайте тази страница.

Последна дата на редакция: 19.10.2018 г.