I. Плащания

Ревюта БГ работи по модела наложен платеж и плащане при получаване. Това е най-предпочитаният начин за пазаруване в Интернет в България и затова водейки се от най-добрите практики и на първо място – сигурност за клиента – към този момент приемаме само тази форма на плащане. Продуктите се изпращат с опция преглед, така че можете да видите съдържанието на пакета преди да платите.

II. Доставка

Ревюта БГ работи с най-големите спедиторски фирми в България – Еконт Експрес, Speedy, Rapido, Leo Express. Доставката се осъществява до офис на куриерската фирма или до личен адрес, според предпочитанията на клиента. Цената за доставка е фиксирана между 3 до 10 % от стойността на поръчката и зависи от броя продукти, начина на доставка (до личен адрес или офис), както и тарифата на спедиторската фирма към момента на изпращане на стоката.

Всички поръчки се обработват между 10:00 и 22:00 часа /всеки ден/ и се изпращат на същия ден /в делнични дни до 15:00 часа/ или в първия работен ден /в случай, че поръчката е направена Събота или Неделя/.

Срокът за доставка е до 3 работни дни, като това зависи от Вашето местоположение. Попитайте оператора, с когото ще разговаряте за потвърждение на поръчката за точна цена и срок за доставка.